фото: pixabay.comОтлагат церемонията за наградите Оскар“Организаторите на наградите Оскар решиха церемонията

...
фото: pixabay.comОтлагат церемонията за наградите Оскар“Организаторите на наградите Оскар решиха церемонията
Коментари Харесай

Организаторите на наградите Оскар решиха церемонията през 2022 г. да бъде в края на март

фото: pixabay.com

Отлагат церемонията за премиите „ Оскар “

Организаторите на премиите " Оскар " взеха решение церемонията през 2022 година да бъде в края на март, месец по-късно от нормалното и плануваното и оповестиха, че продукции, показани на стрийминг платформи, още веднъж ще могат да се конкурират за премиите, заяви Ройтерс, представени от " Стандарт ".

Американската академия за кинематографично изкуство и просвета разгласи, че идната гала за премиите " Оскар " ще бъде на 27 март 2022 година в обичайния дом на шоуто в Долби тиътър в Холивуд. Първоначално бе планувано церемонията да е на 27 февруари.

Не беше посочена причина за отлагането. От Академията оповестиха, че поради пандемията за повторно ще разреши на продукции, които били планувани за огромен екран, само че са минали на стрийминг платформи, да могат да вземат участие в конкуренцията за премиите.

През последните 15 месеца десетки филми излязоха на стрийминг платформи като Дисни Плюс, HBO Maкс, Нетфликс и Амазон, до момента в който киносалоните по света затвориха поради пандемията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР